Descripción
* Menú de degustació.
* Foie gras de la casa (elaboració pròpia).
* Carpaccio de gambes.
* Saltejat de temporada.
* Turbot a la donostiarra.
* Fetge d'ànec amb reducció de Pedro Ximénez.
* Postre del cheff.
* Amb café i beguda inclosa. Preu: 36 + IVA.
* Menú de paella (mínim dues persones).
APERITIU:
* (2 plats a escollir per persona).
* Croquetes.
* Amanida font.
* Carpaccio de gambes.
* Cigrons petits amb botifarra negre.
* Calamars a l'Andalusa.
* Carpaccio de salmó.
* Callos de Xai.
* Pernil de bodega amb pa amb tomàquet.
* Seitons a l'andalusa.
SEGON PLAT:
* (A escollir).
* Paella de paix i marisc (mínim 2 persones).
* Bacallà a la vizcaina.
* Graellada de carns: xai, botifarra i secret.
* Lluç palangre a la planxa.
* Lechazo.
* Filet de porc a la crema de ceps.
POSTRES:
* Postres de la casa a escollir.
* Vi criança de la casa, aigua i cafè (licors no inclosos) 27,50 + IVA per persona.
Opiniones
Para escribir una reseña, primero debe iniciar sesión.
EMPRESAS SIMILARES
Horario
Ubicación
Recomendado por: